Sunday, 15 June 2014

Aktifnyer anak mama!

Assalamualaikum...hi semua!Just nak share d sweetest moment selama bergelar mak buyung aka ibu hamil ni...yg paling best bila dapat rase baby gerak2 dlm perut..best tau!sebenarnye since 22 weeks lagi da boleh rase baby tendang2 tapi x kuat la..sebab time tu baby kecik lg..skrg baby da besar..so makin kuat la tendangan hikmat & makin ligat la die berpusing2 dlm perut mama die ni..smpai kadang2 terase macam die men bola plak kat dalam perut ni..hihi..kdg2 rase geli pon ade, sakit pon ade..tp mama x kisah pon syg..asal mama tau baby mama ni sihat kat dalam tu :)
Anak mama ni bijak, time mama nak amik video je..die benti gerak..mcm tau2 je..hehe..tp aritu sempat la amik video jap..nak abadikan kenangan...nnti baby da besar boleh la mama tnjukkan video tu kat anak mama ni...

video


Lagi satu bila kite cakap2 ngan die seolah2 die faham & eventhough die xleh cakap lagi die akan bagi respon like tendang2 perut kite..hihi..sgt sweettttt :)
Alhamdulillah..syukur sgt2 dapat rase pengalaman mcm ni...
InsyaAllah x lame lagu kite jmpe yer syg :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...